Ennen illan palaveria pyörähdin pikaisesti kotona - kuten aina näissä tilanteissa; se hetki kahdestaan. Nämä käynnit pidentävät aina jo ennestään pitkiä päiviä, mutta teen ne silti, olen tehnyt jo lähes 10 vuoden ajan sillä se on tapani osoittaa Miehelle että vaikka, vaikka on tavoitteet, vaikka taotaan raudan ollessa kuuma Hän on se joka kuitenkin merkitsee. Ne pienet yhteiset hetket. Ilokseni huomasin ehtineeni kotiin ennen miestä - Koira pääsi ulos ja laitoin kahvit tulemaan. Pian jo pihatieltä kuului tutun auton ääni ja lähdin ulos vastaan ja auttamaan lastin purussa. (auton lastin vaikka mieluusti olisin auttanut myös muunlaisen lastin purkamisessa ;)) Kävellessäni autolla mies oli jo avaamassa ovia: "mikäs kaunotar se sieltä saapuu?" , hän lausui ja tunsin irtoavani maasta. Kaunotar. Ainakin mies siis yrittää. Tästä asiasta olen naiselliseen tapaan möksöttänyt vuosi kaudet: miksi et koskaan sano minua kauniiksi, aina vaan seksikkääksi? Niin, aina sitä "näytät seksikkäältä" ja "olet niin seksikäs". Ei koskaan kaunis. Miehen mielestä se on sama asia -ei ole. Ja tänään hän kysyi mikäs kaunotar sieltä saapuu, ei mikä "naaras" tms. pornoa.

Lyhyen hetken jälkeen jatkoin takaisin töiden pariin. Palaveri oli menestys! Bisnekset luistaa, tulevaisuus näyttää valoisalta, henkilöstö puolella tehtävä joitakin järjestelyjä mutta johtoryhmä toimii nykyään mahtavasti. Meillä on niin mahtava tiimi johtoportaassa tätä nykyään;  vahvoja, älykkäitä ja neuvottelutaitoisia ihmisiä. Vahvoja mielipiteitä ja näkemyksiä mutta henkilöinä niin vahvoja ettei kompromisseihin suostuminen tee ketään epävarmaksi itsestään ihmisenä. Palaveri sujui pikavauhtia ja saatiin päivä pulkkaan vielä ennen yötä.

Kotona mietin viikon saldoa katsellen ikkunasta kuinka sade piiskaa perennoja ja kesäkukkia. Olen niin vaipunut ajatuksiini että hätkähdän aivan tuntiessani miehen hengityksen niskassani. Seuraavaksi tunnen kuumat huulet ja kuinka lantiooni tartutaan. Mies irrottaa soljet hiuksistani ja pitkät hiukseni valahtavat valtoimenaan selkää pitkin  ja kädet jatkavat seikkailuaan vartalollani, löytävät tiensä puseron alle ja kivikoville nänneilleni. Huokaisen halun pyyhkäistessä lävitseni.

Mies ohjaa minut makuuhuoneeseen, nostaa sängylle ja pikku hiljaa vaatteeni vähenevät vähenemistään. Yritän olla innostumatta likkaa, edetään miehen ehdoilla, miehen rytmissä vaikka nännini ovat jo niin kovat että niihin sattuu ja pilluni aivan tulessa. Mies vetää minut puoliksi päällensä ja ohjaa käteni kalulleen. Se on niin ihana. Kova, sykkivä ja mahtava. Hillitsen haluni hypätä ratsaille ja sen sijaan alan tehdä käsitöitä. Puristan kalua kovaa kädessäni, runkkaan, välillä hellitän ja tartun palleihin. Mies tuntuu pitävän käsityötaidoistani ja niin pidän myös minä hänen. Mies sormettaa pilluani, puristelee rintojani, näykkii ja nipistelee nännejäni ja saan orgasmeja toinen toisensa perään. Hamusin kalun suuhuni ja imin kuin vimmattu. Imin kyrpää, imin palleja ja lopulta annoin periksi: "Pane mua. Pane mua. Pane mua kunnolla."

Mies käänsi minut selälleni sängylle muta ei, en saanut kalua pilluuni, mies halusi nussia rintojeni väliin. Painoin rintojani tiukasti kyrpää vasten ja se tuntui niin seksikkäältä. "Suuhun, tule mun suuhun" ja tällä kertaa mies totteli. Hän laskeutui ja upotti kyrpänsä huulteni väliin. Pian jo sainkin tuntea sperman maun suussani -  se maistui hyvältä.

Lauettuaan mies käy viereeni ja jatkaa sormettamistani. Huudan niin himosta kuin tuskastakin sillä niin nännini kuin klitoriksenikin ovat halusta kipeinä. Puren miehen olkapäätä, kynteni uppoavat hänen selkäänsä kun kietoudun tiiviimmin häntä vasten. Tuntuu että taju menisi - ja välillä ehkä menikin.

Sitten, sitten mise hidastaa ja kohta lopettaa kokonaan ja... ja vilkaisee kelloa! "oiskohan aika käydä nukkumaan?" Nukkumaan!!! Nukkumaan!!! Voi jumalauta!

Olen luvannut itselleni välttäväni painostamista joten totean että kai se on parempi sitten niin... Vedin aamutakin ylleni ja kävin laskemassa koiran vielä ulos. Siinnä poltellessa selailin työpapereita ja helpotti sen verran että ihmeekseni pysytyin jopa nukahtamaan miehen viereen.

Ja kyllä, itkisin.