Töiden jälkeen olo oli kuin jyrän alle jääneellä joten päädyin hengähtämään hetkeksi vuoteelle. Makasin vain unen ja valveen rajamailla, hetken kuluttua kuulin miehen askeleet rapussa. Mies laskeutui viereeni sängylle ja kohta, kohta jo alkoikin tuttu peli: kädet kulkeutuivat rinnoille, ensin puseron päälle, sitten alle. Sormet nännin ympärille ja silloin taas Carmenia vietiin. Hetkessä olin aivan tulessa.  Mihen kädet tekivät taikojaan rinnoillani, välillä kulkeutuivat hameeni alle puristelemaan pakaroitani ja hyväilemään pilluani pikkuhousujen päältä.

Ja sitten yhtäkkiä - mies lopettaa! En sano mitään ja mies jatkaa kiihottamistani - hän osaa tämän niin hyvin ja olen tulla hulluksi. Ja taas, lopettaa. En kestä enää - vaikka kuinka olen asettanut itselleni päämäärän olla painostamatta, vaatimatta, kyselemättä. Tai niin, antaa takaisin samalla mitalla - en pysty siihen. En kestä tätä.

"Mitä sä oikein meinaat? Mitä sä pelaat?" huohotan kun mies taas lopettaa. "Tälläkö että lopetan kesken?" (no ei, vaan tarkoitin tietenkin sen ydinaseen rakentamista... tietenkin sillä lopettamisella!!!) "Niin", vastaan. "Haluan katsella kuinka sä kihotut ja saat. Ja koska tulet niin villiksi että käyt kimppuuni."

Vai niin. Vai niin hän meinaa. Jos en olisi ollut niin kuumana, olisin varmaan potkaissut hänet pois sängystä. Nyt sen sijaan tuumasin (ja kyllä. siinnä oli mukana silti melkoisen paljon aggressiivista latausta!) että selvä: mitäs tilasit.

Kävin raivottarena miehen kimppuun. Kisoin paitani ja rintaliivit pois, raastoin miehen farkkujen vyönsoljen auki ja kiskoin housut hänen yltään. No, eipä näytä vielä tehoavan - kalu oli esillä täysin lepokunnossa, niin surullisen näköisenä. No, tätä hän pyysi ja tätä hän saa - ja niin tulen tänään saamaan minäkin. Tartuin miehen kaluun ja aloitin vimmaisen puristelun ja runkkaamisen. Samalla koitin vapautua pikkuhousuistani sekä hameesta. "Ei hametta pois" kielsi mies. Okei... mutta turha oli kundin luulla että antaisin periksi. Istuin hajareisin miehen päälle, keräsin hameeni helman syliini ja runkkasin miestä kuin se olisi elämän ja kuoleman kysymys. Välillä mies pursiteli nännejäni, lyösi tiensä hameeni alle pakaroilleni ja pursiteli lujaa - ja niin puristin minäkin.

Koulussa en koskaan kummoisia käsityönumeroita saanut -liekö ollut laji väärä vai mikä oli, mutta ainakin tällä kertaa käsityöt toivat eloa elottomaan. Hitaasti ja epävarmasti mutta kuitenkin, tunsin kalun kovettuvan kädessäni. Välillä mies näytti nauttivan hieman liikaa jolloin kyllä kostin: lopetin. Ehei - tällä kertaa et tule pääsemään pälkähästä.

Tarvitsin panoa kiihkeästi mutta päätin leikkiä tulella: tällä kertaa mies saisi luvan käyttää kumia. Kondomeja ei meinannut löytyä laatikosta ja heittelin tavaroita pitkin lattioita samalla toisen käden käydessä kiivaasti kyrvän ympärillä. Pakkauksen avaaminen hampailla ei ole mikään mun bravuuri mutta onnistui ja kohta rullasin kumia kalun päälle - ja se onnistui!! Kalu pysyi kovana!

Mies ei antanut minun laskeutua ratsaille  vaan halusi  takaa päin ja sehän sopi. Mies nosti pitkän hameeni helman vyötärölleni ja otti minut takaa päin - kalu tuntui lähes kurkussa asti ja pano kesti uskomattoman kauan.

Tyydytettynä, raukeana mutta täydellisen hämmentyneenä jäin lepäämään miehen viereen.

Mitä mies haluaa?