Päivällä panetti niin perkeleesti, teki mieli käydä mieheen suin päin käsiksi. Mutta ei siinnä kuistilla kehdannut. Aika ei antanut myöten - mies tuli kotiin, minä lähdin. Mietin vain kuinka sujuvasti tulee illan treenit vedettyä kun mielessä pyörii aivan jokin muu.

Treenasin ensin itse - tietyllä tapaa ymmärrän nämä "seksikiellot" joita kuulemma urheilijoille valmentajat ja joukkueenjohtajat jakavat, sillä aggressio oli hirvittävä. Johonkin sitä turhautumista on purettava - treenasin lujaa, pitkään, voimalla. Kunnes oli pakko lopettaa. Osansa saivat myös valmennettavat, kieltämättä harjoitus oli helvetinmoista rääkkiä, siitä kun selvisi niin takuulla tiesi elävänsä vielä.

Pimeässä kotiin, valo kajasti makuuhuoneen ikkunasta. Siellä se on. Mies. Sängyssä. Tekee kai ristikoita.

"Olkoon mokoma", mietin kaivellessani avaimia esiin pimeällä kuistilla. "Olkoon mokoma. Mä en sitä tartte. Saatanan paska." Potkin lenkkarit pois jaloista ja kipusin yläkertaan riisumaan kamppeita. Ja niinhän se oli. Mies. Sängyllä. Teki ristikoita.

Ja vitut. Nyt mä panen sitä. Syöksyin sängylle ja kiskaisin peiton miehen päältä. Hiekkaisissa treeni kamppeissa heittäydyin hänen päällensä ja suutelin. Mies kampesi minut alleen ja painoi minut sängylle. Haluin päälle. Mies ei päästänyt vaan painoi huulensa tiukemmin huulilleni. Ahnas, kiihkeä, raju suudelma. Mies piti minusta kiinni lujempaa, en päässyt irti. Veti paidan helman ylös ja rintsikat kainaloihin. Imi rintojani ja käsi sukelsi pillulleni.  Miehen iho tuntui kylmien käsieni alla niin kuumalta. Tarrauduin kiinni kaluun. Se oli jo kova, sykkivä, kuuma. Mies kiihotti minua rajusti - niin että melkein sattui. Laukesin hetkessä rajusti.

Mies hellitti otettaan. Vääntäydyin irti ja painoin hänet selälleen sängylle. Mies yritti kieräyttää minut uudelleen alleen. Ei onnistu. Rimpuilin irti toisesta housun lahkeesta ja istuin ratsaille. Vasta kun kyrpä oli sisälläni. Hellitin sen verran että sain kiskottua paidan ja rintaliivit yltäni.

Ratsastin miehellä hurjana. Ja sain. Ja sain. Hidastin tahti, "joko riittää?" kuiskasin miehelle. "Ei", hän vastasi, ja veti minut hiuksistani alas itseään vasten. Mies puuristi minua lujaa ja rytyytti vimmoissaan. Se oli nautinnollista. Pelkkää panoa.

Mies hellitti ja hidastimme vauhtia. Hän hyväili rintojani. Painauduin miestä vasten vielä hetkeksi. Annoin kalun luiskahtaa ulos ja kierähdin pois päältä. Tuntui että mies oli jo saanut tarpeekseen. Halusi varmaan vain nukkumaan.

Mies tarttui minuun. Paino patjaa vasten ja samalla riuhtoi housut kokonaan pois yltäni. Mies tuli päälleni.

Sisääni.