No joo, Hiltler vertaus oli "hieman" yliampuva ja viittaukset Ruotsin maahanmuuttajiin olisi voinut ehkä jättää tekemättä mutta silti - ihan totta, Ninako yksin muka oli hirviö ja typerys? Ottamatta kantaa siihen pitääkö lapsia hoitaa kotona vai töissä (ei ole minun asiani arvostella kenenkään ratkaisuja tässä suhteessa enkä tiedä edes omaa kantaani. Joo, on minulla tietenkin jokin ajatus siitä miten lapsi hoidetaan, mutta kyseessä ehkä ennemminkin toive ja unelma :) Mieli voi muutta tässä vielä moneen kertaan), niin ihan oikeasti, ei se Ninan esiintyminen mitään huutamista ollut. Painokkaasti hän toki asiansa esitti, mutta aiheesta...

aiheesta siksi että tää kaljupää ukkeli kirjaviisaudellaan suhtautui Ninaan alentuvasti heti ensi sekunneista lähtein. Niin, ja kun kuuntelee kunnolla niin tää kaljupää Tontti ääliö yritti keskeyttää ja puhua Nina asian päälle tasan tarkkaan yhtä usein. Ero oli vaan siinnä että Tontti ei onnistunut :) :) Jutussa Tontin ensimmäinen lause kuului: "valitettavan usea lapsi _joutuu_ olemaan kotona aina kouluikään asti! :o :o JUST!!! Ja sitten vielä kehtaa "ihmetellä" miksi Nina hermostui... Häpeäis iso mies! Minun nähdäkseni Jarkko Tontin päämäärä oli vain ja ainoastaan nolata Nina Mikkonen, itseään heikommin koulutettu nainen, julkisesti ja kohottaa siinnä sivussa omaa - luultavasti melko haurasta - itsetuntoa. Mitenkään muuten ei mielestäni voi selittää sitä tapaa miten tontti käyttäytyi Mikkosta kohtaan ko. ohjelmassa - eikä varsinkaan sitä miten hän on mm. blogissaan käyttäytynyt Mikkosta kohtaan haastattelun jälkeen.

Näin. Hyvä Nina!

ps. Mahtavaa kun on lunta :) :) Rokulipäivä kun aamulla ei päässyt töihin: tiet tuokssa ja mies tarvitsi nelivedon. Mun "sporttikaaralla" ei liikahdettu metriäkään :) :)

ps2. Niin ja minulle on aivan sama millaiseen ratkaisuun kukakin äiti - tai isä, lapsensa hoidon järjestämisessä päätyy. Uskon että onnelliset vanhemmat on pitkälti onnellinen lapsi. Jos joutuu elämään vastoin omia toiveitaan ja moraalikäsityksiään on vaikea olla onnellinen.