Mies saapuikin kotiin jo torstaina. Suihkun kautta nukkumaan, pikaiset kuulumisen vaihdot vain. Väsynyt. Tein vielä hetken töitä, kipaistiin koirien kanssa nopeasti ulkona -ressukat kyyhöttäneet sisällä koko päivän kaatosateen vuoksi.

Lämmittelin kuuman suihkun alla, mietin pientä väritöntä elämääni saippuoidessa ihoa, vaahdottaessa shampoota pitkiin hiuksiini. Hiivin pimeään makuu huoneeseen ja annoin kylpytakin valahtaa lattialle. Lakanat tuntuivat niin kylmiltä paljasta ihoani vasten pujahtaessani alasti vällyjen väliin.

Mies heräsi vaikka koitin olla hiiren hiljaa. Hän veti minut syliinsä lämmintä kehoaan vasten. Mies tuoksui niin ihanalta. "Saako tänne tulla lämmittelemään?" kysyin. Ja mies puristi minut tiukemmin rintaansa vasten. Miehen kädet silittivät selkääni - se tuntui niin ihanalta. Suutelin hänen rintaansa ja sivelin käsivartta hiljaa. Miehen käsi vaelsi selältäni rinnoille, kohotin kasvoni hänen rinnaltaan ja sain vastaukseksi kiihkeän, lämpimän suudelman. Mies jatkoi hellää hyväilyäni, painauduin tiiviimmin häntä vasten ja nuuhkin hänen ihoaan.

Mies tarttui käteeni ja siirsi sen kalunsa päälle. Se tunti käteeni kovana ja upeana. Tunsin halun vyöryvän lävitseni ja tarrasin kaluun kiinni kovaa. Kiihkeästi. Mies huokasi raskaasti. Runkkasin hänen kaluaan ja samalla kiskoin kalsareita pois hänen yltään. Kuinka halusinkaan miestä. Niin paljon.

Pujahdin peitteen alle ja ahmaisin kalun suuhuni. Kovan, sykkivän, mahtavan kalun. Imin miestä rajusti, kiihkolla, niin hyvin kuin suinkin osaan. Mies voihki ja kiemurteli käsittelyssäni. Se oli uskomattoman kiihottavaa ja tunsin kostuvani läpimäräksi. Kiihdytin tahtia ja mies voihki rajummin. Imin kyrpää syvemmälle ja syvemmälle, kovempaa ja kovempaa. Mies tarrautui rintoihini; puristi, välillä miltei satuttaen. Olisin halunnut huutaa mutta kalu täytti suuni. Mies painoi päätäni tiiviimmin alaspäin - tarpeettomasti toki, minulla ei ollut aikomustakaan lopettaa, ja imin häntä yhä vain kovempaa.

Mies hellitti lopulta otteensa hiuksistani ja kiskoi minua päällensä. Irrotin huuleni hänen kalultaan vastahakoisesti ja jatkoin kädellä. "Ratsasta" mies kähisi hiljaa. Kaivoin kondomeja esiin samalla runkaten miestä. Että niitä viheliäisiä pakkauksia on hankala saada auki. Revin pakkausta auki hampaillani, ja samalla tunsin kalun kädessäni pehmenevän. Kutistuvan.

Kaikki oli taas ohi.