Illalla hieroin miehen selkää vuoteessa. Istuin hajareisin mieheni päällä, ilman pikkuhousuja ja kyllä - mielenhallinnan opettelusta on ollut todellakin hyötyä (valmentajani olisi minusta niin ylpeä, yksikään ajatusmato ei päässyt sisälle päähän ja fokusointi tehtävään oli sataprosenttista. (jostain se oli revittävä se vähäinen ilo ;))

Hieroin häntä pitkään ja lopuksi käperryin viereen. Lueskelimme sarjakuvia yhdessä, mies veti minut kainaloonsa ja hengitti niskaani. Kohta tunsin paljaita pakaroitani vasten sen kaivatun, mutta niin tutun tunteen... Aivan kuin... Tuskin uskalsin hengittää, ei voi olla totta! Miehen kädet vaeltelivat rinnoillani, kirkkaanpunaisen ja venähtäneen Snoopy paitulin alla. Se ja ennen kaikkea kovettuneen peniksen tuntu takamuksellani sai minut kosteaksi hetkessä.

Hengitin vain hiljaa syvään ja nautin hetkestä, tietoisena siitä että tämä on taas vain niitä kertoja, kunnes mies käänsi minut selälleni, levitti reiteni ja alkoi laskeutua päälleni. Halusin kiskoa miehen sisälleni nopeammin, toisaalta pelkäsin että liika innokkuuteni saa miehen taas vetäytymään joten olin melko jännittynyt kiihkostani huolimatta. Tunnuin niin tiukalta vaikka olin aivan märkä eikä mies meinannut päästä sisälleni. Uskoin että nyt, nyt se kestää, rentouduin ja mies pääsi liukumaan syvälle sisälleni. Kovana, sykkivänä.

Se tuntui taivaalliselta.