Puran treenivälineitä repustani. Mies tulee taakseni, sipaisee hiukseni sivuun ja suutelee paljasta niskaani. Huokaan ja värähdän hänen kosketuksensa alla. Käännän päätäni ja saan miehen huulet huulilleni. Mies tarraa lantiostani lujempaa ja vetää minut itseään vasten. Vastaan painamalla takapuoltani tiiviimmin häntä vasten. Tunnen miehen kalun paisuvan ja hänen kätensä kulkeutuvat paitani alle, sormet sujahtavat liivien sisään ja aloittavat leikkinsä pystyssä sojottavilla nänneilläni.

Värisen ja huokaan, painan lantiotani tiiviimmin ja tiiviimmin häntä vasten. Hapuillen käteni päätyy hänen housun etumuksellensa ja tunnen olevani jo läpi märkä. Mies näykkii kaulaan, korvalehteäni sormien jatkaessa vallatonta tanssiaan nänneilläni. Värähdykset kasvavat, kontrolli pettää tuntiessani kuumien aaltojen kulkevan lävitseni. Jalat muuttuvat taikinaksi ja minun on nojauduttava seinää vasten pysyäkseni jaloillani.

Nojaan seinään miehen jatkaessa kiihottamistani - hän avaa farkkujeni vetoketjun ja hyväilee klitoristani pikkuhousujen ohuen kankaan läpi. Mies polvistuu taakseni ja kiskoo niin farkut kuin pikkuhousut jalastani. Kädet sivelevät reisieni sisäpintoja, samalla mies näykkii pakaroitani sormien kulkeutuessa tuskastuttavan hitaasti litimärälle pillulleni. Huudan nautinnosta - ja kivusta. Miehen sormet liikkuvat klitoriksellani niin tiuhaa tahtia että se jo miltei koskee. Orgasmini saavuttaa huippunsa ja valahdan lattialle voimattomana.

Mies riisuu paitani ja liivini, nostaa minut ylös ja johdattaa makuu huoneeseen. Kiskon mieheltä vaatteet yltä ja vedän hänet viereeni sängylle. Runkkaan miestä samalla kun hän jatkaa vielä häijyä - mutta niin kiihottavaa , leikkiään rinnoillani. Miten kaipaankaan häntä. Miten haluankaan häntä. Mies kaivaa kumit esiin ja rullaa kondomia ihana kyrpänsä päälle.

Ja silloin... ei voi olla totta. Kaikki on ohi. Taas.

Yritän runkata miestä mutta ei, kalu ei vastaa ja äskeinen kiihko vaihtuu - jälleen kerran, syvään pettymykseen. En jaksa, en jaksa. Hidastan tahtia ja käyn miehen viereen lepäämään. Jutustelemme hiljaa niitä näitä, samalla silittelen miehen rintaa, vatsaa, hiuksia.

Yllättäen kalu ilmoitti innostumisestaan - mies nousi hajareisin päälleni istumaan ja sain katsella kuinka hän runkkasi itseään. Se oli uskomattoman kiihottavaa ja kävin todella kuumana - halusin niin kovin tuon ihanan elimen sisälleni. Tai suuhuni. Mies ei antanut vaan jatkoi runkkaamistaan kunnes sperma purkautui kuumina sykähdyksinä leualleni ja kaulalleni. Nuolin sperman leualtani, pyyhin sormiini kaulaltani ja maistelin sormistani hänen makuaan. Mies laskeutui viereeni ja luulin kaiken olevan ohitse.

Mies oli eri mieltä - sormet kulkeutuivat läpi märälle pillulleni ja aloittivat kiivaan leikkinsä jälleen kerran. Olin läpi märkä ja todella herkkä. Miehen sormet tuntuivat kovilta, vaativilta ja ne melkein satuttivat. Mutta vain melkein.

Huusin. Kynteni painuivat miehen käsivarteen tarrautuessani häneen kiinni. Purin hampaillani tyynyn kulmaa tukahduttaakseni huutoni, halusin pitää kaiken nautinnon sisälläni niin kauan kuin suinkin.

Maailma sumeni kun laukesin miehen kädelle.