Esileikkejä. Selvä. Kiristys ja uhkailu ei (vielä) ole kuvioissa mukana mutta pelin avasin (bitch mikä bitch). Pelin nimi on lyhykäisyydessään "kuka ei koske Carmeniin?" Mies saa maistaa omaa lääkettään.

Mies yritti imuroidessani hiipi taakse ja kädet aloittivat seikkailunsa rinnoillani. Ja kuten aina -hetkessä olin aivan tulessa. Imurin letku putosi kädestä ja masiina jäi viereen huutamaan kun painauduin miestä vasten. Mies tarttui käteeni ja veti sen housun etumuksellensa jossa tuntuikin jo pientä elämää. Painoin miehen seinää vasten ja hieroin etumusta - ensin farkkujen päältä mutta lopulta vyönsoljen ja vetoketjun auki räpeltäen. Tartuin tiukasti kiinni puolikovaan kaluun ja aloitin intensiivisen runkkauksen. Mies tuntui niin autuaan tyytyväiseltä. Tunsin kalun kovettuvan kädessäni lisää ja miehen huokailut kävivät jatkuvasti raskaammiksi - kun kuulosti jo "liian hyvältä" - lopetin hetkeksi. Jatkoin vasta kun mies heräsi transsistaan.

Lopulta kalu oli juhlakunnossa, minä halusta märkänä ja mies hengitti todella raskaasti. Irrotin käteni kalun ympäriltä, vedin housut ylös ja vetoketjun kiinni. Taputus takalistoon: "eiköhän jatketa imurointia".

Narttu.