Sub Secreto oli haastanut minut kertomaan kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäni. Se pieni "suorittaja" sisälläni nousi pintaan ja mietin vastauksia hetken jos toisenkin. Kuusi sattumanvaraista.... mitä ihmettä sitä voisi kertoa? en tiedä kuutta sattumanvaraista asiaa itsestäni! Näinkö huonosti tunnen itseni? Näinkö vähän kuuntelen itseäni?

Kyllä - ei minulla ole aikaa itselleni. Ja suurimman osan ajasta yritän unohtaa oman olemassaoloni.

Meemin säännöt:
1. Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteesen

Olin yhdynnässä ensimmäisen kerran  13 vuotiaana. Se oli joskus alkukesästä, eli ikää olisi ollut näin ollen 13 vuotta ja 1 kuukausi. En muista sen miehen nimeä varmaksi - jokin mielikuva nimestä on, mutta en ole ihan varma onko se oikea. Ulkonäöltä en häntä tunnistaisi. Se muistan että hän oli noin 21 vuotias ja hänellä oli ruskea Ford Escort. Hassua millaiset asiat jää mieleen ja millaiset unohtaa.

Lähes ihastuin erääseen mieheen viime syksynä. Tai ennemminkin varmaan mielikuvaan tästä miehestä. Lopulta kohtelin häntä erittäin epäystävällisesti. Ehkä pelästyin omia ajatuksiani ja siksi käyttäydyin niin? En tiedä. Podin koko kirjoittelumme ajan hirvittävää syyllisyyttä asiasta sillä hänellä oli perhe. Okei, hän sen kirjoittelun aloitti - mutta minä olin se joka hänen antoi jatkaa. Ehkä syyllisyys tästä lopulta kävi vain liian suureksi minulle ja ajoin miehen pois siksi. Luulisin että näin, mutta silti... olin übertörkeä häntä kohtaan viimeisessä mielisää. No, tehty mikä tehty.

Pidän nopeista autoista. Ja moottoripyöristä.

En ole kertonut raskaudestani juuri kenellekään, vain muutama lähin ystäväni tietää. Enkä halunnut tietää vauvan sukupuolta. En uskalla olla raskaudesta iloinen enkä ylpeä, sillä pelkään että jos kiinnyn vauvaan liikaa ja iloitsen hänestä... menetän hänet.

Kaksi vielä....

En osaa valehdella. Edes valkoinen valhe ei luonnistu.

En usko että minusta on äidiksi. Tein virheen kun en keskeyttänyt raskautta. En minä tiedä lasten hoidosta mitään. Ei minusta ole super äidiksi. Tein peruuttamattoman virheen.

Kuutta haastettavaa ei löydy, sillä en juuri seuraile muiden blogeja. Kun Helena (terveiset vaan Helenalle ja "punkkari" koiralle :))) Kiva kuulla että tiellä menee hyvin :)) lopetti blogin pidon, niin ainoa blogi missä vierailen on Kimmon. Joten hänelle haaste.